Gratis voetbal live streams

17 januari 2015

Vanaf 1 augustus 2013 zijn de televisierechten voor het Eredivisie Live voetbal in handen van FOX Sports. Dit heeft als gevolg gehad dat alle gratis livestreams van de vorige aanbieder niet meer te bereiken waren. Inmiddels zijn er weer volop gratis live streams beschikbaar en behoort gratis online live voetbal kijken weer tot de mogelijkheden. Zo kunt u weer genieten van uw wekelijkse competitiewedstrijden zonder dat u daar voor naar het stadion toe moet rijden of een duur abonnement moet afsluiten.

Ondanks het feit dat u de meeste wedstrijden via gratis live streams op internet kunt kijken heeft u daarentegen wel enkele programma’s nodig die het bekijken van de gratis livestreams mogelijk maken. Toch zijn deze programma’s ook helemaal gratis en kunt u daardoor live voetbal kijken vanuit uw luie stoel. U heeft uiteraard wel een internetverbinding nodig die de livestreams aan kan.

Op internet zijn verschillende aanbieders te vinden die u beloven dat u gratis live eredivise voetbal kunt kijken. Puntje bij paaltje moet u er achteraf toch voor afrekenen. Pas daarom op met het geven van uw gegevens, want in feite hoeft u werkelijk nergens voor te betalen.

Het goede nieuws van de nieuwe aanbieder FOX Sports is dat Eredivise live voetbal nu gratis te bekijken is en de beeldkwaliteit op sommige live streams aanzienlijk is verbeterd. Dat maakt het gratis kijken van eredivisie voetbal natuurlijk een stuk aantrekkelijker dan het al was. Toch moet u goed zoeken tussen de livestreams welke u het beste acht. Maar vergeleken met de bespaarde tijd en kosten is dat natuurlijk geen probleem ;).

Stop nu dus nu met googlen en zet onze website tussen uw favorieten. Hier vindt u immers alles wat u nodig heeft. Mocht u ondanks onze complete website nog andere interessante links vinden die u wilt dele, dan houden wij ons uiteraard aanbevolen. Zo maken we het gratis kijken van eredivise live wedstrijden voor iedereen toegankelijk en vindbaar.

Speelronde

ZWO
2
0
UTR
HEE
1
2
DOR
CAM
1
1
TWE
NAC
1
1
EXC
HER
0
3
AZ
ADO
0
1
FEY
GAE
2
3
GRO
AJA
4
1
VIT
WIL
1
3
PSV