Gratis Live Voetbal Kijken

Live voetbal kijken op uw TV

Naast gratis live online voetbal kijken op uw PC is het natuurlijk ook mogelijk om voetbalwedstrijden te bekijken op uw TV. Werkelijk alle aanbieders van abonnementen hebben de beschikking over FOX Sports Eredivisie Live kanalenLive voetbal kijken op internet

Uiteraard is dit mogelijk, zowel tegen betaling als gratis. U kunt op de website van FOX Sports Eredivisie Live per wedstrijd afrekenen en op internet de wedstrijden bekijken.
Wanneer u gratis online voetbal wilt kijken is onze website uiteraard meer geschikt voor u. Op deze pagina zullen we u uitleggen hoe het werkt!

Hoe kijk ik gratis online voetbal?

Het online voetbal kijken gaat via P2P software. Bij P2P software geeft elke kijker het signaal ook door. Op deze wijze ontstaat een soort waterval effect, doordat elke kijker meerdere nieuwe kijkers kan voorzien van beelden. Mocht u bekend zijn met programma’s als BitTorrent, Emule, Kazaa of Napster dan heeft u waarschijnlijk al door dat dit exact dezelfde gang van zake is, alleen dan legaal.Waar komt dat gratis voetbal vandaan dan?

Vrijwel alle uitzendingen die te bekijken zijn via P2P zijn Chinese/Amerikaanse of Britse sportzenders. Er is iemand die dit signaal het internet op ‘streamt’ met als gevolg dat u deze signalen kunt ontvangen, waarna via P2P software het eerdergenoemde watervaleffect kan optreden.
Hierbij is de gang van zaken zo dat u een programma opstart, dit programma maakt verbinding met de server en u krijgt een lijst te zien met alle kanalen die online zijn. Vervolgens kiest u een kanaal en de tracker zet vervolgens een P2P verbinding op tussen uw pc en die van enkele personen die al aan het kijken zijn zodat zij u het signaal kunnen toesturen. Al deze personen sturen u kleine pakketjes met beeld die door het programma weer aan elkaar geplakt worden tot een beeldstream.

Gratis live voetbalzenders gaat zoals gezegd via een zender die via internet gestreamd wordt.Er zijn vele aanbieders van sportbeelden.
De zenders die het meeste voetbal uitzenden staan hieronder in een schema met daarbij aangegeven via welke software ze te bekijken zijn.

TVants PPmate SopCast PPstream
BTV6 X
CCTV5 X X X X
CCTV Soccer X X
Dragon TV X X
ESPN X X X
ESPN2
Guandong Sports X X X X
GoalTV1 X X
GoalTV2 X
Shanghai Sports

(Gsports)

X X X
Shandong Sports (SDSports) X
SipTV/Caifu X
Soccer Live X
Star Sports X X
Super Soccer X
SZ Sports X XAdvertentie

Actuele wedstrijden

ZWO
2
0
UTR
HEE
1
2
DOR
CAM
1
1
TWE
NAC
1
1
EXC
HER
0
3
AZ
ADO
0
1
FEY
GAE
2
3
GRO
AJA
4
1
VIT
WIL
1
3
PSV