Software

Om gratis eredivisie live te bekijken op uw pc heeft u software nodig. Deze software is geheel gratis te downloaden. Wel raden wij u aan goed op te letten met wat u precies installeert op uw computer. Er kan namelijk soms wat reclame materiaal automatisch geinstalleerd worden als u sommige vinkjes niet uit zet!De programma’s die het online kijken van live voetbal ondersteunen zijn de volgende:

TVUplayer

TVUPlayer is een programma dat u kunt gebruiken voor het kijken van verschillende televisiekanalen op internet.

Zo kunt u onder andere kanalen bekijken als CBS, NASA, FOX, CNN, ESPN en nog veel meer.

Met dit programma heeft u verder geen apparatuur nodig. Daarnaast is het zeer gemakkelijk te gebruiken. Het is een kwestie van downloaden, installeren en kijken naar het kanaal dat u wilt zien!TVUPlayer werkt door middel van P2P. Wat inhoudt dat wanneer er meer gebruikers online komen, hoe beter het gaat werken!

Zoals vermeld zijn er veel sportkanalen opgenomen in het programma, zodat u thuis op de bank kunt genieten van voetbalwedstrijden, maar ook veel andere sporten. Ideaal als bijvoorbeeld de Olympische Spelen op TV zijn!

TVants

TvAnts werkt net als bovenstaand programma door middel van P2P. Hierdoor heeft u de beschiiking over duizenden kanalen over de gehele wereld. Allemaal te bekijken op uw PC of Televisie. Maar TVants laat u naast voetbalwedstrijden ook andere genre’s zien, zoals: series, films, sport in het algemeen etc. Tevens is de beeldkwaliteit van zeer goede kwaliteit.

TVants biedt u tevens de mogelijkheid tot het beheren en aanmaken van een favoriete programmalijst, zodat u in het vervolg snel en gemakkelijk uw favoriete tv-zender op kunt zoeken en geen tijd verliest.
SopCast

Dit is het meest gebruikte programma voor het kijken van eredivisie live voetbal. Op onze pagina Eredivisie kijken staat vermeld op welke kanalen u eredivisie live kunt kijken. Uiteraard kunt u met Sopcast ook tal van andere kanalen bekijken. Het is geheel gratis en zeer snel te installeren.

PPMate

PPMate is een programma, dat u in staat stelt zeer veel livestreams (van televisie) te bekijken.

De software is weliswaar Engelstalig, maar zeer gemakkelijk te begrijpen. Naast alle Aziatische sportzenders, ziet u oo het populaire kanaal Caifu Sports, dat alle belangrijke voetbalwedstrijden uitzendt, waaronder natuurlijk ook topwedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. 

Ook GoalTV is in PPmate te vinden.

PPStream

De laatste, maar zeker niet de minste is PPStream. Zoals de naam al suggereert kunt u alle programma’s en kanalen rechtstreeks op uw PC of TV streamen. Live voetbal kijken was nog nooit zo makkelijk.  Wij zouden u willen aanraden om alle software te installeren en te proberen. Zo kunt u zelf bepalen met welk programma u het gemakkelijkst overweg kunt en snel voetbal kunt kijken 😉Advertentie

Actuele wedstrijden

ZWO
2
0
UTR
HEE
1
2
DOR
CAM
1
1
TWE
NAC
1
1
EXC
HER
0
3
AZ
ADO
0
1
FEY
GAE
2
3
GRO
AJA
4
1
VIT
WIL
1
3
PSV