Gratis voetbal kijken
We hebben nog een manier gevonden om u kennis te laten maken met het fenomeen gratis voetbal kijken.
Het is volledig gratis en u kunt werkelijk alle wedstrijden gratis live online kijken die u wilt zien.
Uiteraard kan het soms zo zijn dat meerdere mensen ons fantastische idee kopiëren, waardoor de online stream wat trager is.
Gratis voetbal kijken is al veel langer mogelijk via onze website en er zijn dan inmiddels ook meerdere manieren gevonden om het voor elkaar te krijgen.Wij zijn er echter van overtuigd dat deze manier van gratis voetbal kijken de beste, snelste en makkelijkste manier is.
Met andere woorden: gratis voetbal kijken was nog nooit zo makkelijk.
Hieronder kunt u verder lezen hoe gratis voetbal kijken precies in zijn werk gaat.

We leggen het in 4 stappen aan u uit.

Stap 1 – Gratis voetbal kijken

U gaat in uw browser naar http://www.livetv.ru. Wanneer u op de website bent aangekomen is het zaak dat we de website begrijpelijk maken.
De taal op de website LiveTV.ru is namelijk Russisch. Om de taal te veranderen klikt u in de rechterbovenhoek het pijltje en vervolgens op English (zie het screenshot hieronder).
gratis-voetbal-kijken-uitleg1

Stap 2 – Gratis voetbal kijken

We gaan nu de voetbalwedstrijd selecteren die je gratis wilt gaan kijken. Dit kan op twee manieren, de eerste manier is op het voetballogo klikken, hierdoor krijgt u een overzicht te zien van alle wedstrijden, waarvan er op dit moment een gratis livestream beschikbaar is (zie screenshot).
gratis-voetbal-kijken-uitleg3

De tweede manier is om de wedstrijd direct te selecteren door met uw muis op de wedstrijd te klikken in 1 van de twee blokken aan de rechterkant (zie screenshot).
gratis-voetbal-kijken-uitleg2

Stap 3 – Gratis voetbal kijken

Tijdens deze stap openen we de stream en klikken we de noodzakelijke reclame weg. Om gratis voetbal te kijken klikt u op een stream, waarbij u GEEN extra software moet installeren. Dat zijn normaliter de bovenste links (zie screenshot)
gratis-voetbal-kijken-uitleg4

Stap 4 – Gratis voetbal kijken

Nadat u op een livestream om gratis voetbal te kijken heeft geklikt opent een nieuw scherm met ontzettend veel reclame. Laat u niet misleiden dat er iets mist op uw computer, dat is nooit zo!
Als u goed kijkt ziet u tussen alle advertenties een melding in het Engels staan dat u de advertentie in een x aantal seconden kunt sluiten (zie hieronder).
gratis-voetbal-kijken-uitleg5Als de timer is afgelopen verandert dit bericht in een melding dat u de advertenties kunt sluiten door op het kruisje te klikken (zie screenshot).
gratis-voetbal-kijken-uitleg5

Als het goed is begint uw livestream automatisch en kunt u direct beginnen met gratis voetbal kijken. Veel plezier